Butikken Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Beste metode å finne riktig dimensjon på er å sjekke dine dekk for å se hvilken dekkdimensjon som passer til bilen din (f.eks. 205/55 R16).

VIKTIG! Sommer- og vinterdekk har ofte forskjellig dimensjon og informasjon i vognkortet kan avvike fra hva som faktisk står på bilen.

1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
{{ selectedWidth }} / {{ selectedHeight }} R {{ selectedDiameter }}
Du må velge type dekk først
Velg type dekk og dimensjon
Bredde
{{ selectedWidth }}
Profil
{{ selectedHeight }}
Tommer
{{ selectedDiameter }}

Billigst på dekk - ingen skjulte kostnader

Ps! Vi har prisgaranti

{{selectedSeason}}
Din dimensjon
Bredde
{{ selectedWidth }}
Profil
{{ selectedHeight }}
Tommer
{{ selectedDiameter }}
Hvordan finner jeg riktig dimensjon?
Priskategori
Produsent

Sommerdekk

Hos oss på Klett Dekk finner du et av landets største dekkutvalg. Fra kjente merkevarer til rimeligere alternativ – vårt mål er å tilby dekk i alle prisklasser.

For å gjøre det enklere å navigere i dekkutvalget har vi sortert merkene i en enkel kategorisering:

Billige sommerdekk

I budsjettkategorien velger du i et stort utvalg billige sommerdekk fra Haida. Dette er et merke vi importerer vi selv, og som har gjennomgått utallige mil med testing. Vi kunne tilbudt enda rimeligere dekk, men ønsker ikke å gå på kompromiss med kvaliteten. I denne kategorien leverer Haida rett og slett gode dekk.

Bestselgende sommerdekk

Rotalla er også et merke vi importerer selv. Dette er dekk med tilnærmet samme egenskaper som i kategorien over, men til en lavere pris. Med et stort utvalg og fornuftige priser er dette dekkene vi selger desidert mest av.

Premium sommerdekk

Finske Nokian og tyske Continental er premiumdekk av topp kvalitet. Dekkene i den øverste kategorien utmerker seg med lite støy, godt grep og høy slitestyrke.

OBS: Kun de vanligste dimensjonene ligger på hjemmesiden vår, men vi skaffer det meste av merker og dimensjoner. Ta kontakt hvis du lurer på noe!

Før du bestiller nye dekk

Mange av oss kjører med ulik dimensjon på sommer og vinterdekkene. Sjekk dimensjonen på hjulsettet du skal bytte ut, ikke bare hva som står i vognkortet.

Viser {{products.length}} dekk som passer