Butikken Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Beste metode å finne riktig dimensjon på er å sjekke dine dekk for å se hvilken dekkdimensjon som passer til bilen din (f.eks. 205/55 R16).

VIKTIG! Sommer- og vinterdekk har ofte forskjellig dimensjon og informasjon i vognkortet kan avvike fra hva som faktisk står på bilen.

1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
{{ selectedWidth }} / {{ selectedHeight }} R {{ selectedDiameter }}
Du må velge type dekk først
Velg type dekk og dimensjon
Bredde
{{ selectedWidth }}
Profil
{{ selectedHeight }}
Tommer
{{ selectedDiameter }}

Billigst på dekk - ingen skjulte kostnader

Ps! Vi har prisgaranti

{{selectedSeason}}
Din dimensjon
Bredde
{{ selectedWidth }}
Profil
{{ selectedHeight }}
Tommer
{{ selectedDiameter }}
Hvordan finner jeg riktig dimensjon?
Priskategori
Produsent

Nokian Hakkapeliitta

Nokian er en anerkjent dekkprodusent med røtter som går over hundre år tilbake. Den finske dekkspesialisten har både vinterdekk og sommerdekk, som alle befinner seg i premiumkategorien.

Nokian Hakkapeliitta vinterdekk

Uavhengig av om du går for pigg eller piggfritt – vinterdekkene fra Nokian Hakkapeliitta vinterdekk er laget for å ta deg trygt frem på utfordrende vinterforhold.

Nokians piggfrie vinterdekk er kjent for effektiv drenering av vann og slaps.  Her får du forutsigbart grep på slush og vått underlag. Legg til lav rullemotstand på bar asfalt og du har allsidige dekk for den norske vinteren.

For deg som er ute etter maksimalt grep på snø og is er valget enkelt – da er det piggdekk fra Nokian som gjelder. Roterte pigger på dekkskulderen, i tillegg til pigger i midten av dekket, gir trygghet gjennom svinger, nedbremsing og akselerasjoner.

Nokian Hakkapeliitta sommerdekk

Nokians sommerdekk står ikke noe tilbake for vinterdekkene. Her får du presise kjøreegenskaper og førsteklasses grep på tørt og vått underlag. Med redusert rullemotstand og lite dekkstøy leverer Nokian på både sikkerhet, komfort og lavt drivstofforbruk.

Nokian er utviklet for å takle forholdene du møter på nordiske veier. Sommer som vinter – uansett hvor  og når du kjører kan du stole på Nokian-dekkene dine!

Viser {{products.length}} dekk som passer