Butikken Logg inn Retur Betaling Levering Hente i butikk Ønskeliste

Continental IceContact 3

Med Continental Icecontact 3 kjører du trygt på is, snø- og sørpeføre. Dette er piggdekket for de tøffeste og mest krevende kjøreforholdene.
Piggdekk – Premium
Kun dekk: fra 1150,- / stk
Ferdig omlagt og balansert på felg: fra 1350,- / stk
Priseksempel
4 dekk ferdig omlagt og balansert på felg: fra

Med Continental Icecontact 3 kjører du trygt på is, snø- og sørpeføre. Dette er piggdekket for de tøffeste og mest krevende kjøreforholdene.

Continental Icecontact 3 er et lettkjørt, trygt og forutsigbart piggdekk til alle slags vinterveier. Piggene, som er støpt fast i dekket, sitter skikkelig gjennom hele dekkets levetid. Dekkmønsteret fjerner slaps, sørpe og vann ut fra slitebanen. Bilen får bedre kontakt med veien og faren for vannplaning minimeres.

Gummiblandingen inneholder blant annet rapsolje, som holder dekket fleksibelt selv på de kaldeste dagene. Resultatet er økt grep på snødekte veier.

ContiFlexStud™ opprettholder piggens effekt gjennom hele dekkets levetid. Gummistammen på piggene sørger for at piggene slites jevnt med mønsteret på dekket. Redusert støynivået i kupeen er en bonuseffekt av gummien i piggstammen.

ContiSeal™ forsegler 80% av alle punkteringer. Et tyktflytende tetningsmiddel, som ligger på innsiden av dekket, lukker skaden ved rift eller punktering. Dekket holder på luften og du kan kjøre videre. ContiSeal™ virker umiddelbart, også hvis spikeren eller steinen som forårsaket punkteringen skulle løsne.

ContiSilent™ redusere innvendig støy på alle underlag. Innsiden av dekket er forsterket med et absorberende skum som sørger for at vibrasjoner i veien ikke blir støy i kupeen. 

SSR-systemet holder sideveggen bærende. Ved punktering forhindrer dette at sideveggen blir klemt mellom felgen og veien, og at dekket sklir av felgen.

Pris er inkludert omlegg på felg, avbalansering, ny ventil og miljøavgift.

Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
Type dekkPiggdekk
PriskategoriPremium

Beste metode å finne riktig dimensjon på er å sjekke dine dekk for å se hvilken dekkdimensjon som passer til bilen din (f.eks. 205/55 R16).

VIKTIG! Sommer- og vinterdekk har ofte forskjellig dimensjon og informasjon i vognkortet kan avvike fra hva som faktisk står på bilen.

1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
1. Velg bredde2. Velg profil3. Velg tommer
{{ selectedWidth }} / {{ selectedHeight }} R {{ selectedDiameter }}