Du kan enkelt bestille time på nett

Send oss en mail og vi hjelper deg så raskt som mulig!

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du ønsker et spesielt produkt eller vil bestille fra vårt sortiment. Da står vi klar til å hjelpe deg så fort vi kan!

Kontakt oss på telefon: 920 28 933

Daglig leder

Ola Eggan

ola@klettdekk.no

Butikksjef

Daniel Fossum

daniel@klettdekk.no

Dekkhotellansvarlig

Thomas Kjeldsberg

dekkhotell@klettdekk.no

  BudsjettMediumPremium

  Om oss

  Klett Dekk åpnet dørene før første gang i 2015, og helt siden da har vi vokst ved hjelp av våre trofaste og nye kunder. Vi sørger for at hele Trøndelag har et bredt utvalg av dekk og felger, og her finner du også Leinstrands største felgutstilling. I 2018 fikk vi et nytt kundemottak, der har vi også en butikk hvor du kan ta en kaffe og slappe av mens våre ansatte tar seg av dekkskifte. Hos oss blir du alltid møtt med et smil!

  Les om vårt rimelige dekkhotell her og her.

  Kundemottak

  Vi har i 2018 laget oss et kundemottak, med en liten butikk der vi kan tilby kaffe og en plass å slappe av, mens guttene tar seg av dekkskifte. Her finner du også bygdas største felgutstilling.

  Merker

  Vi har de fleste merkene, Nokian, Continental og Michelin til flere lavbudsjett merker slik at du som kunde har et bredt utvalg å velge mellom. Vi prøver alltid og ha det meste på lager, men noe må bestilles.

  Ansatte

  Hos oss møter du trivelige ansatte som er behjelpelige, og imøtekommende, slik at du som kunde får akkurat den kundebehandlingen du ønsker til lavest mulig pris.