Har du ikke plass til dekkene dine hjemme?

Fortvil ikke, du kan sjekke inn dekkene dine hos oss!

Dekkhotell

Vårt dekkhotell gjør dekkskift og oppbevaring enkelt for deg. Du slipper tunge løft, finne plass til møkkete dekk, og frigjør tiden til andre ting. Vi har en egen hall for dekkhotell i Trondheim, og der utfører vi både dekkskifte, vask og oppbevaring på samme sted. Det betyr at du som kunde på dekkhotellet er prioritert til enhver tid, og ikke mister plassen i køen når nye dekk skal monteres.

Oppbevaring av dekk

Vi er opptatt av kvaliteten på dine dekk, og oppbevarer derfor alle dekk innendørs, i tempererte lokaler hvor dekkene er stående i reoler. Som en ekstra service til deg som kunde på dekkhotellet, utfører vi alltid en kontroll av hjulsettet. Har du dekk som må skiftes ut kontakter vi deg alltid før dekkskiftet, og vi kontrollerer alder, mønsterdybde og eventuelle problemer i hjulstilling.

Sesongskifte av dekk

Et dekkskifte hos oss utføres raskt med moderne verktøy, som trekker hjulmutterne til med riktig moment. Vi fyller alltid dekkene med riktig lufttrykk før du henter bilen, og gi oss gjerne beskjed om du har lufttrykksmålere i dine dekk.

Vask av dekk

Før lagring, sørger vi alltid for grundig rengjøring av både dekk og felg. Dette er viktig for å opprettholde kvaliteten på dekkene, spesielt på vinterdekk som ofte er dekket av salt og andre kjemikalier.

Priser

Dekkhotell 1 sesong: 795 kr for personbil og SUV 895 kr . Dette inkluderer lagring, vask, forsikring, sjekk av dekk og ikke minst omlegg.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har et spørsmål knyttet til dekkhotell

    BudsjettMediumPremium